Nový produkt Carplay Instrument Display pre Tesla Model Y & Model 3

Tesla už roky robí vlny v automobilovom priemysle svojimi elektromobilmi a teraz má spoločnosť nový produkt, ktorý posúva zážitok z jazdy ešte ďalej.Novým produktom je Tesla CarPlay Instrument, ktorý umožňuje vodičom bezproblémovo integrovať svoj iPhone s vozidlom Tesla.

Tesla CarPlay Instrument je 9-palcový dotykový displej zabudovaný do prístrojovej dosky Tesla Model X a Model 3. Používatelia môžu pripojiť svoj iPhone k Tesla CarPlay Instrument pomocou bezdrôtového bluetooth pripojenia a potom môžu pristupovať k aplikáciám telefónu, hudbe a ďalšie funkcie priamo z dotykovej obrazovky.

Jednou z najpôsobivejších funkcií Tesla CarPlay Instrument je jeho schopnosť zobrazovať viacero aplikácií súčasne.Napríklad vodič môže mať na jednej strane displeja otvorenú navigačnú aplikáciu, zatiaľ čo na druhej strane hrá hudba.To vám umožní jednoducho vykonávať multitasking na cestách bez prepínania medzi aplikáciami.

Ďalšou vzrušujúcou funkciou Tesla CarPlay Instrument je jeho integrácia so Siri, virtuálnym asistentom Apple.Vodiči môžu používať hlasové príkazy na odosielanie textových správ, telefonovanie a dokonca aj ovládanie funkcií vozidla Tesla, ako je úprava nastavení klimatizácie.

Celkovo je Tesla CarPlay Instrument vítaným prírastkom do ponuky elektrických vozidiel spoločnosti.Poskytuje vodičom bezproblémový a intuitívny spôsob interakcie so svojím iPhone na cestách a pridáva ďalšiu úroveň pohodlia k už tak pôsobivému zážitku z jazdy na Tesle.S rastúcou popularitou elektrických vozidiel Tesla CarPlay Instrument určite upúta pozornosť a pomôže nastaviť latku pre to, čo je možné v automobilovej technológii.

Podrobné funkcie a špecifikácie a videá o prevádzke a inštalácii nástroja Tesla carplay nájdete na

https://www.ugode.com/tesla-carplay-instrument/

ugode tesla carplay prístrojový displej


Čas odoslania: 12. apríla 2023